No stress – being fit is your success

Pod motom “No stress – being fit is your success” održan 5. Adria Business Network

Gost predavač educirao je prisutne o važnosti zdrave prehrane i dobre forme u biznisu.

U prostorima Kongresnog centra FORUM održan je peti Adria Business Network u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić. Gost predavač Marko Lončar, fitnes trener nove genercije i vlasnik brenda BITI FIT educirao je prisutne o tome kako se zdravo hraniti i zadržati dobru formu u svijetu biznisa, a što su o događaju rekle organizatorice i voditeljice, pročitajte u nastavku.

“Uvijek zanimljiv i inspirativan, moj dragi prijatelj Marko svaki me put nauči nečem novom pa sam tako ovaj put saznala zašto profesionalni sport nije za ljudsko tijelo. Naime, naša tijela nisu predviđena za tu razinu napora. Saznali smo i zašto, nakon što su Michaelu Johnsonu oduzete sve zlatne medalje, nitko od sljedećih pet rangiranih sportaša nije želio preuzeti njegovo odličje. Zanimljiv podatak je bio i taj da u Hrvatskoj 44 % djece ne doručkuje tijekom tjedna, 76 % ih ne jede dovoljno voća i povrća, dok se tjelesnom aktivnošću bavi samo 30 % dječaka i 17 % djevojčica, a osmi smo u EU sa 18,7 % pretilih osoba. Gost predavač objasnio nam je kako se na kraju svakog dana motivirati trima pitanjima: što smo danas učinili za sebe da budemo sretni, što smo učinili za druge i zbog čega smo danas bolja osoba nego jučer? Predavanje me oplemenilo ne samo savjetima, nego i iznesenim činjenicama”, rekla je Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka.

Kristina Krstinić, vlasnica tvrtke MIKRIS Project Management u Zagrebu i osnivačica Adria Business Networka o događaju kaže: “U današnje vrijeme je stres životna činjenica s kojom se svaki pojedinac svakodnevno susreće. Baš je iz tog razloga bitno znati kako se mogu ublažiti pa čak i izbjeći negativni učinci stresa na tijelo i um. Na predavanju nam je gost predavač Marko Lončar predstavio na koji način vježbanjem i zdravom prehranom možemo eliminirati negativne utjecaje okoline, uraditi nešto pozitivno za sebe, a i postaviti dobar primjer drugima. Imajući na umu da zdrav duh biva u zdravom tijelu, moramo se pobrinuti da tako i bude.”

Idući Adria Business Network event održat će se 2. travnja 2020. u 18 sati Kongresnom centru FORUM Zagreb, a gost će biti jedan od najuspješnijih poduzetnika na ovim prostorima, vlasnik Orbica, gospodin Branko Roglić.

O Adria Business Networku

Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Kroz događaj svima je ponuđena prilika da nađu nove klijente te sklope lukrativne poslove.  

Pokrovitelji događaja su Poliklinika BagatinKongresni centar FORUM Zagreb i Kreativ info.

Srebrni sponzor događaja je FINA.

Ostali sponzori su Vladimir Abicic PhotographyInspireMe, Prtenjača delikatese, Aero Print, Kupinovo vino – Kupilek i Valenta.

Medijski pokrovitelji događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Story.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama te ZgExpress.

Media releases after the fifth ABN

Photo Gallery

Najava novih evenata

Event announcements

No Stress – Being Fit Is Your Success

Pozivamo vas na peti Adria Business Network, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić koji će se održati 4.3.2020. u 18 sati u Kongresnom centru FORUM Zagreb, Radnička cesta 50.

U prvom dijelu eventa naš gost predavač je fitness trener nove generacije i vlasnik brenda BITI FIT – Marko Lončar. Svjesni smo činjenice koliko nam posao i dnevni stres mogu utjecati na prehranu, stil života, a time i na zdravlje. Kako zadržati top formu i izbjeći potencijalni burnout, svima nam predstavlja izazov. Što je potrebno za pravilnu prehranu i vrhunsko zdravlje u svijetu biznisa, naučit ćete na ovom predavanju. Marko je kolumnist Men’s Healtha i Večernjeg lista te ambasador mnogih tvrtki. Predavač je na brojnim seminarima i radionicama na najvećim konferencijama u regiji, školama te kompanijama. Dugogodišnji je autor i gost u brojnim medijima. Influencer je s preko 80 000 pratitelja na Facebooku i Instagramu.  Za njegovo predavanje uvijek se traži mjesto više.

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s gostom predavačem te ostalim sudionicima.

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete osigurati na vrijeme, prijavom putem linka https://www.entrio.hr/event/no-stress-being-fit-is-your-success-7590

Generalni pokrovitelji dogđaja su Poliklinika Bagatin te Kongresni centar FORUM Zagreb.

Adria Business Network događaj održava se svaki mjesec i traje 3 sata.

Vrijeme izazova - biti i ostati uspješan

Pozivamo vas na online Adria Business Network #5 koji će se održati putem platforme Zoom

24.6.2020. u 18 sati,

u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i
Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa.

Naša tema ovog puta bit će Vrijeme izazova – biti i ostati uspješan,
a naš gost Dario Marenić, vlasnik tvrtke Elda.

Predviđeno trajanje događaja je 40 minuta, gost će održati predavanje u trajanju od 25 minuta,
a potom slijede vaša pitanja.

Sudjelovanje na događaju je besplatno, a prijave su putem linka:
https://us02web.zoom.us/j/85778235212
(Meeting ID: 857 7823 5212)

Generalni pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin, Kreativ info
te Kongresni centar FORUM Zagreb.

Srebrni sponzor je FINA – Financijska agencija.

Pratiti nas možete putem službene Facebook i Instagram stranice Adria Business Network,
istoimenog YouTube kanala
te na web stranicama www.forcadigitalagency.com & www.mikris.eu

Meeting ID: 202 345 549
Password: 027045

Veselimo se prvom virtualnom druženju! Dobro nam došli! 😃
Kristina i Željka 😃

Prvi Adria Business Network ONLINE