I need a Dollar. Kako do investicije putem Funderbeam platforme?

Drugi Adria Business Network događaj, s gostima Damirom Bičanićem, direktorom Funderrbeama za jugoistočnu Europu i Adnanom Mehmedovićem – Medom, CEO/Director of marketing, PR & Business development Fresh Island Festival / RNB Confusion.

Drugi Adria Business Network je prošao odlično 😊 Hvala Časopis Poduzetnik na podršci! 🤗 Vidimo se na trećem ABN predavanju 18.12. u prostorima Poliklinike Bagatin 😁

Medijske objave nakon drugog ABN-a

Galerija fotografija

I Need a Dollar, kako do investicije putem Funderbeam platforme?

Pozivamo vas na drugi Adria Business Network, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić koji će se održati 13.11.2019. u 18 sati u Algebra LABu. 

U prvom dijelu eventa naši gosti su Damir Bičanić, Head of Funderbeam SEE i Adnan Mehmedović Medo, CEO/Director of marketing, PR & Business development Fresh Island Festival / RNB Confusion. 

Investiranje u privatne kompanije, pogotovo internacionalno, predstavlja niz administrativnih prepreka. Investitori do sada nisu imali jednostavan način ulaganja i trgovanja s privatnim kompanijama. Startupi i male tvrtke nisu mogle na jednostavan način doći do kapitala. To se mijenja s Funderbeamom, globalnom platformom za financiranje i trgovanje udjelima privatnih kompanija. Podijelit ćemo iskustva prošlih financiranja iz Hrvatske na platformi.  

Fresh Island Festival i tvrtka A4 d.o.o. prva je tvrtka iz područja entertainment businessa na platformi Funderbeam koja je ostvarila značajan uspjeh ostvarivši maksimalni cilj prikupljanjem 700 000 eura investicije za buduće projekte i festivale. 

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch. 

Na kraju predavanja u neformalnom druženju uz Finger food te kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustava s gostima predavačima te ostalim sudionicima. 

Ulaznice za događaj mogu se nabaviti putem linka https://www.entrio.hr/event/i-need-a-dollar-kako-do-investicije-putem-funderbeam-platforme–7025# 

Adria Business Network održava se svaki mjesec i traje u prosjeku 2 sata.