RETROSPEKTIVA 2020. – ISKUSNI PODUZETNICI ODGOVARAJU NA VAŠA PITANJA

RETROSPEKTIVA 2020. – ISKUSNI PODUZETNICI ODGOVARAJU NA VAŠA PITANJA

Adria Business Network #13 u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa održan je 15.12.2020. u online izdanju.

Cilj događaja bio je umjesto klasičnog predavanja i networkinga omogućiti svima da dobiju odgovore na izazove trenutne situacije.

Pokreni video

Ognjen Bagatin kao suvlasnik vodeće poliklinike za stomatologiju, estetsku kirurgiju i dermatologiju u Hrvatskoj potaknuo je razvoj korporativnog poduzetništva i projektnog managementa u medicinskom segmentu. Svojim širokim znanjem te razumijevanjem funkcioniranja privatnog zdravstvenog sustava potiče razvoj pozitivne korporacijske kulture. Dugi niz godina uz profesionalno obrazovanje vodio je sportske momčadi i klubove kao trener, te u korporativnu kulturu uvijek teži unijeti timski duh, zajedništvo i ispravne vrijednosti. Prema IMTJ-u Poliklinika Bagatin na samom je vrhu popisa najboljih poliklinika na svijetu.

Dario Marenić ima 39 godina poduzetničkog iskustva i vlasnik je tvrtke Elda specijalizirane za proizvodnju tekućina za elektronske cigarete koja izvozi svoje proizvode u preko 80 zemalja svijeta. Dobitnik je brojnih svjetskih nagrada poput nagrade Vapor Digesta, poznatog magazina u SAD-u koji je uvrstio tvrtku Elda među proizvođače e-tekućina sa zlatnim standardom. Tu je i nagrada za najboljeg projekt menadžera u Hrvatskoj 2015. koju je Croma dodijelila Dariju Mareniću te AAA certifikat bonitetne izvrsnosti koji stoji iza poslovanja tvrtke Elda.

Organizatorice i voditeljice o atmosferi na online događaju rekle su nam sljedeće:

Pomalo drugačije izdanje našeg događaja od uobičajenog donijelo nam je niz inspirativnih i edukativnih lekcija od naša oba gosta. Svakako jedna od važnijih koju su nam uputili je ta da radimo ono što volimo i u čemu smo najbolji jer samo tako imat ćemo najbolje rezultate. Rad na sebi je jako važan i kad izgradiš sebe iznutra, mogu te gađati kamenjem, ali zapravo ti ne mogu ništa, riječi su jednog od naših gostiju. Uz sve lekcije, s ovim događajem rodile su se i neke nove ideje s kojima uskoro krećemo u realizaciju.” – rekla nam je nakon eventa Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka.

Kristina Krstinić, vlasnica tvrtke MIKRIS Project Management u Zagrebu i osnivačica Adria Business Networka o događaju ima sljedeće mišljenje – “Panel i diskusija bili su iznimno produktivni, naime pored toga što smo se osvrnuli na retrospektivu 2020. poslovne godine naučili smo mnoge vrijedne poduzetničke lekcije, koje će nam biti inspiracija u nadolazećoj godini. Svi smo se složili da je 2020. godina bila puna izazova i razmišljanja izvan okvira. Ali svaka kriza je prilika za rast i za nove vrijedne lekcije. Zato u 2021. godinu ulazimo jači, uvjereni i spremni na nove pustolovine.

Za sve one koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati događaju, na YouTube kanalu Adria Business Networka

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete osigurati na vrijeme, prijavom putem linka https://www.entrio.hr/event/retrospektiva-2020-iskusni-poduzetnici-odgovaraju-na-vasa-pitanja-8644

Dijamantni partner događaja je A1.

Srebrni sponzori su FINA i ManpowerGroup

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i
Kongresni centar FORUM Zagreb.

Partneri su Vladimir Abicic Photography, Aero Print,
Kupinovo vino – Kupilek, Vina Valenta,Visoka škola Aspira i Kazalište Planet Art.

Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art te Radio 92 FM.

Medijske objave

Galerija fotografija

Najava novih evenata

Event announcements

Vrijeme izazova - biti i ostati uspješan

Pozivamo vas na online Adria Business Network #5 koji će se održati putem platforme Zoom

24.6.2020. u 18 sati,

u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i
Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa.

Naša tema ovog puta bit će Vrijeme izazova – biti i ostati uspješan,
a naš gost Dario Marenić, vlasnik tvrtke Elda.

Predviđeno trajanje događaja je 40 minuta, gost će održati predavanje u trajanju od 25 minuta,
a potom slijede vaša pitanja.

Sudjelovanje na događaju je besplatno, a prijave su putem linka:
https://us02web.zoom.us/j/85778235212
(Meeting ID: 857 7823 5212)

Generalni pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin, Kreativ info
te Kongresni centar FORUM Zagreb.

Srebrni sponzor je FINA – Financijska agencija.

Pratiti nas možete putem službene Facebook i Instagram stranice Adria Business Network,
istoimenog YouTube kanala
te na web stranicama www.forcadigitalagency.com & www.mikris.eu

Meeting ID: 202 345 549
Password: 027045

Veselimo se prvom virtualnom druženju! Dobro nam došli! 😃
Kristina i Željka 😃

Prvi Adria Business Network ONLINE