RETROSPEKTIVA 2020. – ISKUSNI PODUZETNICI ODGOVARAJU NA VAŠA PITANJA

RETROSPEKTIVA 2020. – ISKUSNI PODUZETNICI ODGOVARAJU NA VAŠA PITANJA

Adria Business Network #13 u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa održan je 15.12.2020. u online izdanju.

Cilj događaja bio je umjesto klasičnog predavanja i networkinga omogućiti svima da dobiju odgovore na izazove trenutne situacije.

Pokreni video

Ognjen Bagatin kao suvlasnik vodeće poliklinike za stomatologiju, estetsku kirurgiju i dermatologiju u Hrvatskoj potaknuo je razvoj korporativnog poduzetništva i projektnog managementa u medicinskom segmentu. Svojim širokim znanjem te razumijevanjem funkcioniranja privatnog zdravstvenog sustava potiče razvoj pozitivne korporacijske kulture. Dugi niz godina uz profesionalno obrazovanje vodio je sportske momčadi i klubove kao trener, te u korporativnu kulturu uvijek teži unijeti timski duh, zajedništvo i ispravne vrijednosti. Prema IMTJ-u Poliklinika Bagatin na samom je vrhu popisa najboljih poliklinika na svijetu.

Dario Marenić ima 39 godina poduzetničkog iskustva i vlasnik je tvrtke Elda specijalizirane za proizvodnju tekućina za elektronske cigarete koja izvozi svoje proizvode u preko 80 zemalja svijeta. Dobitnik je brojnih svjetskih nagrada poput nagrade Vapor Digesta, poznatog magazina u SAD-u koji je uvrstio tvrtku Elda među proizvođače e-tekućina sa zlatnim standardom. Tu je i nagrada za najboljeg projekt menadžera u Hrvatskoj 2015. koju je Croma dodijelila Dariju Mareniću te AAA certifikat bonitetne izvrsnosti koji stoji iza poslovanja tvrtke Elda.

Organizatorice i voditeljice o atmosferi na online događaju rekle su nam sljedeće:

Pomalo drugačije izdanje našeg događaja od uobičajenog donijelo nam je niz inspirativnih i edukativnih lekcija od naša oba gosta. Svakako jedna od važnijih koju su nam uputili je ta da radimo ono što volimo i u čemu smo najbolji jer samo tako imat ćemo najbolje rezultate. Rad na sebi je jako važan i kad izgradiš sebe iznutra, mogu te gađati kamenjem, ali zapravo ti ne mogu ništa, riječi su jednog od naših gostiju. Uz sve lekcije, s ovim događajem rodile su se i neke nove ideje s kojima uskoro krećemo u realizaciju.” – rekla nam je nakon eventa Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka.

Kristina Krstinić, vlasnica tvrtke MIKRIS Project Management u Zagrebu i osnivačica Adria Business Networka o događaju ima sljedeće mišljenje – “Panel i diskusija bili su iznimno produktivni, naime pored toga što smo se osvrnuli na retrospektivu 2020. poslovne godine naučili smo mnoge vrijedne poduzetničke lekcije, koje će nam biti inspiracija u nadolazećoj godini. Svi smo se složili da je 2020. godina bila puna izazova i razmišljanja izvan okvira. Ali svaka kriza je prilika za rast i za nove vrijedne lekcije. Zato u 2021. godinu ulazimo jači, uvjereni i spremni na nove pustolovine.

Za sve one koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati događaju, na YouTube kanalu Adria Business Networka

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete osigurati na vrijeme, prijavom putem linka https://www.entrio.hr/event/retrospektiva-2020-iskusni-poduzetnici-odgovaraju-na-vasa-pitanja-8644

Dijamantni partner događaja je A1.

Srebrni sponzori su FINA i ManpowerGroup

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i
Kongresni centar FORUM Zagreb.

Partneri su Vladimir Abicic Photography, Aero Print,
Kupinovo vino – Kupilek, Vina Valenta,Visoka škola Aspira i Kazalište Planet Art.

Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art te Radio 92 FM.

Medijske objave

Galerija fotografija

Vrijeme izazova - biti i ostati uspješan

Pozivamo vas na online Adria Business Network #5 koji će se održati putem platforme Zoom

24.6.2020. u 18 sati,

u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i
Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa.

Naša tema ovog puta bit će Vrijeme izazova – biti i ostati uspješan,
a naš gost Dario Marenić, vlasnik tvrtke Elda.

Predviđeno trajanje događaja je 40 minuta, gost će održati predavanje u trajanju od 25 minuta,
a potom slijede vaša pitanja.

Sudjelovanje na događaju je besplatno, a prijave su putem linka:
https://us02web.zoom.us/j/85778235212
(Meeting ID: 857 7823 5212)

Generalni pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin, Kreativ info
te Kongresni centar FORUM Zagreb.

Srebrni sponzor je FINA – Financijska agencija.

Pratiti nas možete putem službene Facebook i Instagram stranice Adria Business Network,
istoimenog YouTube kanala
te na web stranicama www.forcadigitalagency.com & www.mikris.eu

Meeting ID: 202 345 549
Password: 027045

Veselimo se prvom virtualnom druženju! Dobro nam došli! 😃
Kristina i Željka 😃

Prvi Adria Business Network ONLINE