Social Media Marketing, Internet Advertising, Content Marketing, Event Management, Mobile Game Development, Continuous Support. Kompletna usluga na jednom mjestu

Social Media Marketing, Internet Advertising, Content Marketing, Event Management, Mobile Game Development, Continuous Support. Kompletna usluga na jednom mjestu.

Social Media Marketing

Društvene mreže postale su nešto što prije 10 godina nitko nije očekivao – dominantan izvor upoznavanja novih ljudi, zabave, dolaska do svih vrsta informacija, ali i poslovanja. Prema vašim potrebama i očekivanjima možemo stvoriti atmosferu kakvu želite na vašim poslovnim društvenim mrežama. Ona uključuje kvalitetnu fotografiju, maštovit copywriting i srdačan community management. Recite nam preko kojih društvenih mreža želite doći do svojih kupaca, a mi ćemo vam predložiti kako bi to bilo najefikasnije realizirati. Važno nam je bildanje vašeg brand awarenessa i budite uvjereni da ćemo ga podići na zavidnu razinu.

Internet Advertising

Internet je nedavno premašio svaki drugi medij kad je u pitanju funkcionalno oglašavanje. Do nedavno to su bili televizija i radio koji ni na koji način više ne mogu nadmašiti sve mogućnosti reklame na internetu. Direktni marketing, kontekstualno oglašavanje ili nešto treće – sve to možemo učiniti prema vašim potrebama. Tu smo da napravimo analizu vaše web stranice i predložimo vam kako ju iskoristiti za funkcionalnu online prezentaciju vašeg brenda te njome postignemo što više konverzija.

Content Marketing

Sadržaj je u 21. stoljeću postao okosnica poslovanja, a time i marketinga. Ako želite uspjeti i biti konkurentni na tržištu rada, važno je na pravi način kupcima predočiti što točno nudite. Ako vjerujete u svoj proizvod ili uslugu te nam jasno objasnite kako i čime želite istaknuti svoju originalnost i svrhovitost u društvu, onda smo prava agencija za vas. Kreirat ćemo vam tekst za web stranicu, blog postove, članke za publikacije pa i knjige. Zašto? Zato što znamo kako!

Event Management

Poslovni događaji naša su velika specijalnost i još veća radost! Danas je networking važniji nego ikad, a poslovni događaji idealna su mjesta za tu vrstu aktivnosti. Kroz posao ne samo da se spajamo s drugim ljudima i otvaramo nove poslovne suradnje, nego i nalazimo mogućnosti za sprovođenje vlastitih ideja. Nailazimo na partnere koji će dati začin našem poslovanju, uputiti nas u ispravnom smjeru, staviti točku na kraj nekog projekta ili nas naprosto inspirirati da posao podignemo na viši nivo. Trebate li konferenciju, promociju, rođendanski party, team building ili samo zatvoreni tip večere za skupinu ljudi, tu smo da osiguramo sve detalje, bez da trošite svoje vijeme i energiju u organzaciju. Adria Business Network naš je autorski projekt koji na mjesečnoj razini educira i umrežava poduzetnike te sve one koji to žele postati.

Mobile Game Development

Društvene igre oduvijek su sredstvo razbibrige, ali i učenja novih znanja i vještina. Danas, dok je mobitel neodvojivi dio nas, razvoj mobilnih aplikacija postao je popularniji nego ikad, a gaming industrija vrlo profitabilna. Virtualna interaktivnost uvodi nas u svjetove kakve realnost zasad ne može realizirati pa je to njezina velika prednost. Svaku ideju koju imate slobodno podijelite s nama, a naši programeri odratit će posao od kreiranja vaše ideje, preko testiranja do stavljanja mobilne igre na tržište. Prema dogovoru, odraditi možemo i marketing za igru kako bi njezin download postao efektivniji, a vaša zarada veća.

Continuous Support

Kontaktirati nas možete u svakom trenutku i pitati sve što vas zanima. Tu smo da vam odgovorimo na svaki upit i razmotrimo mogućnost suradnje, bez obzira trebate li samo poziv s nekoliko pitanja ili sastanak u četiri oka. Prilagodit ćemo se vama i vašoj tvrtki kako biste konstruktivno raspolagali svojim vremenom.

Vrijeme izazova - biti i ostati uspješan

Pozivamo vas na online Adria Business Network #5 koji će se održati putem platforme Zoom

24.6.2020. u 18 sati,

u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i
Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa.

Naša tema ovog puta bit će Vrijeme izazova – biti i ostati uspješan,
a naš gost Dario Marenić, vlasnik tvrtke Elda.

Predviđeno trajanje događaja je 40 minuta, gost će održati predavanje u trajanju od 25 minuta,
a potom slijede vaša pitanja.

Sudjelovanje na događaju je besplatno, a prijave su putem linka:
https://us02web.zoom.us/j/85778235212
(Meeting ID: 857 7823 5212)

Generalni pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin, Kreativ info
te Kongresni centar FORUM Zagreb.

Srebrni sponzor je FINA – Financijska agencija.

Pratiti nas možete putem službene Facebook i Instagram stranice Adria Business Network,
istoimenog YouTube kanala
te na web stranicama www.forcadigitalagency.com & www.mikris.eu

Meeting ID: 202 345 549
Password: 027045

Veselimo se prvom virtualnom druženju! Dobro nam došli! 😃
Kristina i Željka 😃

Prvi Adria Business Network ONLINE